Mia Dimšić prošetala u jakni koja je hit već nekoliko sezona: 'Ovo mi je omiljena jakna za prijelazno razdoblje'

Pjevačica je pozirala u kombinaciji odijela sa suknjom koji je bojom i uzorcima kao stvoren za prijelazne dane do proljeća
Vidi originalni članak

Iako je na sceni najčešće možemo vidjeti u elegantnim kombinacijama i visokim potpeticama, fotograf Goran Čižmešija Miju Dimšić ulovio je u jednom sasvim opuštenom i praktičnom izdanju. U njemu je glavnu riječ vodila crna boja, a pjevačica je za Divu otkrila nekoliko detalja o svom stajlingu.

- Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam htjela nešto „odijelasto“ ali sa suknjom. Proljeće je u zraku pa sam stavila bijelu majicu. Čim je u pitanju hodanje, a ne samo poziranje, uvijek biram ravnu obuću. Na petama sam spora i nepraktična - rekla nam je.

Cool sako s prugicama uparila je kratkom suknom istog uzorka te s točkastim najlonkama koje su dodale jednu dozu miss-matcha u kombinaciju. Od modnih dodataka odabrala je ležeran ruksak te čizme Dr. Marten's koje su već godinama popularne kao combat čizme za alternativce i punkere.

Cijelu kombinaciju zaokružila je crnom pilotskom jaknom koja je pravi hit već nekoliko sezona. Podstavljena bijelim krznom, ova jakna pravi je izbor za hladnije dane i zimske šetnje gradom.

- Ovo mi je omiljena jakna za prijelazno razdoblje, cool mi je jer može biti i sportska i elegantna. Volim čarape s uzorcima, one su mi idealne da u zimskim mjesecima podignem kombinaciju. Osim čarapa s točkica nosim još i neke s natpisima, kao i s prugicama, a ponekad i diskretne crne mrežaste - dodala je Mia.

Šareni uzorci i zemljani tonovi bit će pravi hit proljetne mode; evo odličnih komada iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Bluza u stilu pelerine 39,95 EUR FOTO: Zara Duga haljina s uzorkom 35,95 EUR FOTO: Zara Bluza s patchworkom 39,95 EUR FOTO: Zara Traperice The marine straight 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 39,95 EUR FOTO: Zara Midi haljina s uzorkom 39,95 EUR FOTO: Zara Kardigan s volanima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratka haljina negliže stila 17,95 EUR FOTO: Zara Kaftan s cvjetnim vezom 99,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Haljina s prošivima i čipkom 35,95 EUR FOTO: Zara Haljina od mješavine lana s printom HALJINA OD MJEŠAVINE LANA S PRINTOM FOTO: Zara Izvezena bluza 29,95 EUR FOTO: Zara Bluza s uzorkom i volanima 25,95 EUR

'Već nekoliko godina tražim mušku suknju, ali ih kod nas nema. Ovo je ženska i pomalo je rock stila pa mi se uklapa u želje'
Za što je sve dobar glicerin i zašto dermatolozi preporučuju svakodnevno korištenje
Za ovakve šiške kažu da pristaju različitim frizurama, a zaslužne su za volumen i super teksturu u kosi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".