Metalik haljina, šal i prepoznatljive platforme: Sabrina Carpenter oživjela je disko groznicu u zadivljujućem stajlingu

Sabrina Carpenter ponovno je dokazala da je modna ikona koja se ne boji eksperimentirati, no uvijek ostajući vjerna sebi.
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Sabrina Carpenter zablistala je na crvenom tepihu Time100 Next gala večeri, doslovno izgledajući kao disko kugla u srebrnoj haljini prepunoj šljokica. Zvijezda hit pjesme "Please Please Please" plijenila je pažnju u svom glamuroznom izdanju, pretvarajući srijedu navečer u pravi modni spektakl.

Carpenter se pojavila u haljini spuštenih ramena izrađenoj od reflektirajućih, tekućih srebrnih šljokica, koje su svjetlucale dok se kretala. Haljina je imala dekolte u obliku srca i hrabar prorez do bedra, a srebrni detalji bili su glavni motiv cijelog looka. Platforme s visokim prstima i srebrni šal dodatno su naglasili dojam elegancije i blještavila.

Sabrina je svoju prepoznatljivu plavu kosu stilizirala u raskošne, lepršave valove koji su padali preko ramena, dok je makeup bio u tonu večeri: svjetlucavo ružičasto sjenilo i sjajna crvenoljubičasta usna.

Kasnije te večeri, pop zvijezda je promijenila outfit, pojavivši se u potpuno crnom monokromatskom izdanju. Drugi look uključivao je nježnu babydoll haljinu s halter ovratnikom, ukrašenom mašnom u sredini, te satenom obrubljenim rubom. Prozirne crne tajice i crne platforme upotpunile su njen sofisticirani noćni izgled.

Ranije ove godine, Carpenter je razgovarala s glumicom Mayom Hawke o ulozi mode u istraživanju vlastitog identiteta, rekavši: "Bio je to proces otkrivanja onoga što me zapravo čini ugodnim. I o moj Bože, neće mi biti udobno u ovome što sada nosim za tri do četiri godine. Ali moram slijediti ono što osjećam u tom trenutku."

Kaia Gerber briljirala u minimalističkoj, ali odvažnoj Ferragamo mini haljini
'Ovu kombinaciju sam odabrala spontano, a inače nosim sve boje i uzorke, ovisno kako se osjećam'
Obožavamo stil zgodne PR managerice: Sjajno spaja eleganciju i ležernost na trendi način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".