Messi i Antonela znaju se od djetinjstva: Njihovo je vjenčanje tada prozvano 'vjenčanjem stoljeća', na mrežama je prati 25 milijuna ljudi

Nogometaš i manekenka zbližili su se nakon tragedije u kojoj je poginula Antonelina najbolja prijateljica. Vjenčali su se 2017., a imaju troje djece, sinove Thiaga, Matea i Ciru.
Vidi originalni članak

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo upoznali su se kao djeca i, iako je svjetska nogometna zvijezda na kraju odselila iz Argentine zbog nogometa, njih su se dvoje zbližili i na kraju zaljubili. Prije nego su se vjenčali 2017., dobili su dva sina, a godinu dana nakon vjenčanja, Roccuzzo je rodila još jedno dijete, sinčića Ciru, piše People.

– Moja supruga Antonela ima mnogo kvaliteta. Stvarno se divim kako se nosi sa svakodnevnim obvezama, uvijek je dobro raspoložena i ima izvrstan pristup svakom problemu. Vrlo je inteligentna i kvalitetna osoba u svakom aspektu – rekao je nogometaš jednom prilikom za FC Barcelonu.

Manekenka redovito bodri supruga tijekom njegovih nastupa pa je bila i najveća podrška za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru. Dijelila je obiteljske fotografije, gdje se smije s njihova tri dječaka, dok svi nose dresove s Messijevim brojem 10.

Manekenka i nogometaš upoznali su se u svojem rodnom gradu, u Rosariju u Argentini, još kao djeca. Messi se kao tinejdžer preselio u Španjolsku kako bi nastavio nogometnu karijeru, a par se zbližio nakon jedne životne tragedije. Naime, Roccuzzina najbolja prijateljica Ursula Notz poginula je u prometnoj nesreći. Nakon što je Messi doznao za tragičnu vijest, doletio je iz Španjolske, piše argentinski Para Ti. 

Roccuzzo je pohađala Sveučilište u Argentini, gdje je prema pisanju španjolskog Vanity Faira, diplomirala humanističke i društvene znanosti te započela poslijediplomski studij stomatologije. Međutim, navodno je odlučila odustati zbog Messija. Par se vjenčao 2017. godine u rodnom gradu, a vjenčanje je tada prozvano 'vjenčanjem stoljeća'. Prisustovali su Messijevi suigrači, zajedno sa Shakirom i njezinim tadašnjim partnerom Gerardom Piquéom. 

Prvog sina Thiaga dobili su 2012., a sin Mateo rođen je 2015. Ciro, treći sin, na svijet je došao 2018.

– Rasteš i učiš. Čovjek skuplja iskustvo u svim aspektima života, na terenu i izvan njega. Ali, kao ljudskom biću, biti otac troje djece promijenilo je moj pogled na život, način razmišljanja i pomoglo mi je da rastem – komentirao je Messi očinstvo za FC Barcelonu.

Nogometaš je u istom intervjuu dodao:

– Iako nemamo mnogo trenutaka u kojima možemo predahnuti kod kuće s troje djece, nastojimo uživati u svakoj sekundi s njima, bilo da se radi o gledanju televizije, igranju ili bilo čemu drugom. Volimo ostati doma i uživati u tim trenucima. 

Na Instagramu je prati više od 25 milijuna ljudi, a Antonela se bavi manekenstvom te je s prijateljicom Sofijom Balbi, inače suprugom nogometaša Luisa Suáreza, otvorila u Barceloni butik za argentinski brend obuće Sarkany, piše Marca. Surađivala je i s nekoliko sportskih i modnih brendova, poput Adidasa i Stelle McCartney, a na društvenim mrežama objavljuje trenutke vezane za posao, manekensku karijeru te trenutke iz obiteljskog života u kojima su glavne zvijezde njihova tri sina,

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".