Menstrualna čašica - da ili ne? Čini se kako sve više žena ipak kaže da!

Čini se kako će postati pravi ljetni hit!
Vidi originalni članak

Prema istraživanjima, svaka žena u životu u prosjeku potroši i do 20 tisuća kuna na higijenske uloške i tampone. Međutim, čini se kako bi taj iznos uskoro mogao ući u povijest zahvaljujući pojavi menstrualne čašice. Mnoge žene tvrde kako je ona idealno rješenje problema tijekom onih dana u mjesecu, osobito ljeti jer omogućuje bezbrižno uživanje na plaži, a čak je njih 91% reklo kako se nikad ne bi vratilo ulošcima i tamponima!

Jedan od noviteta na tržištu je i menstrualna čašica Lily Cup - ona se stavlja poput tampona i ne apsorbira mensturalnu tekućinu, već je skuplja, a to čini čak do 12 sati! 

I dok će neke sa zgražanjem pomisliti kako je nehigijenska, izrađena je od 100% hipoalergenskog silikona te je u potpunosti sigurna i higijenska. Također, njezina je prednost što je žena u tijelu ne osjeća te nema neugodan miris.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".