Melissa McCarthy sada je i dizajnerica!

Melissa McCarthy još nas je jednom oduševila! Ovoga puta iznenadila nas je odličnom modnom kolekcijom te pokazala kako joj gluma nije jedini talent..
Vidi originalni članak

Prvi put smo se zaljubili u Melissa McCarthy kada smo otkrili njen smisao za humor, i njezinu sposobnost da nas nasmije do suza. Ali to nije jedino što nas je oduševilo kod nje. Njezin smisao za stil je ono što ju i na crvenom tepihu izdvaja iz mase i čini posebnom. Svoju strast za modom pretvorila je u biznis i još jednom nas oduševila!

Linija je nazvana Melissa McCarthy Seven7. Melissa je izjavila kako je oduševljena prilikom koja joj se pružila budući da se donedavno morala boriti sa odabirom haljine za crveni tepih. Pobrinula se da njena linija bude dostupna ženama svih veličina i oblika pa se odjeća kreće u veličinama od 4-28. Kako je i sama rekla najbitnije je da se svaka žena osjeća ugodno u svojoj koži i da voli svoje tijelo a njena linija odjeće im pruža tu mogućnost.

Kolekcija će biti dostupna 1. rujna u nekoliko velikih trgovačkih lanaca i na web stranici http://sunrisebrands.com/brands/melissa-mccarthy/.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".