Melania Trump i Meghan Markle zaljubljene su u iste dizajnerske šešire

S modnom smo savjetnicom porazgovarali o ekscentričnim komadima koje britanska kraljevska obitelj - obožava
Vidi originalni članak

Očito je da Melanije i Meghan imaju sličan ukus kad je riječ o šeširima, ali i u odabiru dizajnera – obje su nosile minimalistički, bež dizajn koji potpisuje legendarni Philip Treacy, kaže nam modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor.

- Taj minimalistički obod, koji su mnogi usporedili s letećim tanjurom, možda je čak i – previše jednostavan. Naime, kraljevska obitelj njeguje tradiciju pokrivala koja su ukrašena pokojim cvijetom, ukrasnim trakama… i znaju imati koloristički snažne aplikacije koji ih čine veličanstvenima. Šešir je kod njih pojam tradicionalnog, konzervativnog stila, mora se istaknuti, a ne samo sjesti na glavu - priča.

Te podatke su objavili iz tvrtke koja se bavi analiziranjem kraljevske mode, Unidentified Fashion Object (UFO) No More, a Meghan je zauzela prvo mjesto po trošenju na krpice u svojoj prvoj godini kao dio obitelji. 

- Treacy je jedan od onih koji je sposoban napraviti čudesan šešir ili fascinator (art šešir koji pokriva manji dio kose) koji je istovremeno nakićen i ekspresivan, a opet elegantan. Iako, tražene su i njegove super-jednostavne kreacije u neutralnim tonovima - rekla nam je Dubravka Prpić Znaor. 

Taj minimalizam uglavnom biraju Amerikanke, dok su Britanke na ovom području mnogo hrabrije, jer znaju da je šešir jedan sasvim poseban modni dodatak, upisan u DNK njihove kulture odijevanja, zaključuje.

Dubravka je analizirala kakvu je poruku poslala Meghan Markle za vrijeme prvog pojavljivanja nakon rođenja sina:  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".