Meghan Markle zasjala je u pelerini s izvezenim cvijećem i potpisom dizajnerice Caroline Herrere

S princem Harryjem posjetila je izložbu Kinsey African American Art and History Collection u Los Angelesu i oduševila svojom odjevnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, poznata je po svom jedinstvenom stilu koji kombinira eleganciju, profinjenost i prizemljenost. Njezin modni izričaj često se oslanja na neutralne tonove i klasične komade odjeće koji sugeriraju profesionalnost i sofisticiranost.

Među omiljenim komadima odjeće Meghan su kaputi u boji devine boje, bež pletenina, krem ​​odijela s hlačama, kaki pencil suknje i žutosmeđe cipele. Ovi komadi odjeće odražavaju njezinu sklonost ka prizemljenosti i suvremenom profesionalnom izgledu.

No, osim modnih komada, Meghan je poznata po svojim interesima za zdrav način života i wellness. Ona je obožavateljica kuharica, kompleta za jogu te proizvoda poput ptičjeg sjemena, soli za kupanje i nemedicinskih pripravaka za njegu kože.

Nedavno je vojvotkinja od Sussexa najavila pokretanje lifestyle brenda pod imenom American Riviera Orchard, što sugerira njezinu ambiciju da proširi svoj utjecaj na područje mode, wellnessa i ljepote. U skladu s tim, Meghan je odlučila krenuti u suptilnu stilsku transformaciju, surađujući s poznatim stilistom Jamiejem Mizrahijem, čija je nevidljiva ruka već oblikovala imidž brojnih poznatih osoba poput Adele i Jennifer Lawrence.

Na nedavnom javnom izlasku, gdje je bila domaćin izložbe Kinsey African American Art and History Collection, Meghan je nosila cvjetno izvezenu pelerinu dizajnerice Caroline Herrere, upareno s Aquazzura balerinkama i konstelacijom Cartier narukvica. Ovaj odabir odjeće i dodataka odražava njezinu estetsku osjetljivost i sofisticirani ukus, istovremeno naglašavajući njezinu ulogu kao promicateljice umjetnosti i kulture.

Kosu je ostavila puštenu u laganim valovima da se spušta niz ramena, a kod šminke, odlučila se za jednostavan smokey eyes look koji je uparila uz ruž nude boje.

Studentica pedagogije na klasike je stavila vlastiti modni potpis i stvorila outfit za čistu peticu
Damir Martinović ‘Mrle': Moj privatni stil se dosta razlikuje od scenskog jer ne volim biti primijećen
Prugice su u proljeće uvijek in: Donosimo pregled najefektnijih komada iz trenutne ponude

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".