Meghan Markle zablistala u sjajnoj ružičastoj haljini uz cipele koji su omiljeni ljetni klasik

Za posebnu prigodu, Meghan je odabrala ljubičasto-ružičastu midi haljinu dizajnerice Johanne Ortiz
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle zabljesnula je u ružičastoj haljini tijekom svog posjeta Nacionalnom centru za umjetnost u Bogoti, Kolumbija. U pratnji supruga, princa Harryja, vojvotkinja je uživala u kazališnoj predstavi, kao i glazbeno-plesnom nastupu, pri čemu je u jednom trenutku čak zaplesala s izvođačima.

Za ovu posebnu prigodu, Meghan je odabrala ljubičasto-ružičastu midi haljinu dizajnerice Johanne Ortiz, koja je bila ukrašena izvezenim kestenjastim i zlatnim detaljima te elegantnim dijamantnim izrezom na prsima. Haljinu je kombinirala sa smeđim Jimmy Choo sandalama s kitten petom, dok je zlatna Cartier ogrlica, pripadajuće naušnice, sat, narukvica i nekoliko prstenova dodali dodatnu dozu glamura njezinom izgledu. Njezina šminka bila je u nježnim ružičastim tonovima, uz suptilni smoky eye, dok je kosa bila oblikovana u opuštene valove.

Princ Harry nije zaostajao u eleganciji, odabravši ljetno bež odijelo koje je nosio s oštrom svijetloplavom košuljom i svijetlosmeđim mokasinama, savršeno upotpunjujući Meghanin sofisticirani izgled.

Ranije toga dana, Meghan i Harry stigli su u Kolumbiju u ležernijim poslovnim kombinacijama. Meghan je nosila tamnoplavi prsluk i skraćene hlače, stilizirane crno-bijelim dodacima, dok je Harry nosio tamnoplavo odijelo s laganom plavom košuljom i crnim svečanim cipelama.

Ovaj posjet dio je četverodnevnog boravka Sussexovih u Kolumbiji, tijekom kojeg će sudjelovati u različitim aktivnostima vezanim uz filantropske napore i ciljeve njihove Zaklade Archewell. Njihov raspored uključuje posjete školama, treninge za Invictus Games, kao i istraživanje lokalne umjetnosti, hrane, običaja i povijesti u pratnji kolumbijskog potpredsjednika.

Ljepotica iz centra Zagreba: 'Više sam tip za minimalizam pa ne nosim uzorke'
Ovaj puder za fiksiranje šminke hit je među vizažistima, a smanjuje sjaj i podtonove kod podočnjaka
Želite da se kosa manje masti i lomi? Isprobajte 'čistače' koji dubinski čiste vlasište

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".