Meghan Markle zablistala je u trendi kompletu koji je odlična opcija za ležerne ljetne dane

Vojvotkinja Meghan Markle svojim izgledom i stilom ponovno je dokazala da zna kako spojiti eleganciju s opuštenošću.
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle ponovno je zadivila svojim prepoznatljivim kalifornijskim stilom na samitu G9 Ventures u Hamptonsu. Ovo ekskluzivno okupljanje okupilo je mnoge poznate žene poput Naomi Watts, Reese Witherspoon i Julianne Hough. Meghan je ostavila dojam opuštene sofisticiranosti, birajući laneni set iz St. Agnija koji se trenutno može naći na sniženju. Njen outfit sastojao se od strukturiranog prsluka s halter ovratnikom i siluetom bez leđa te hlača širokih nogavica s modernim detaljima preklapanja oko struka.

Meghan je svoj look upotpunila velikim crnim sunčanim naočalama brenda Heidi Merrick te luksuznim komadima nakita, uključujući sat Cartier Tank, ogrlicu s ovratnikom Juste un Clou i narukvicu Love. Njezin poslovno-ležerni stil savršeno odgovara događanjima poput ovog, naglašavajući njezinu eleganciju i trendovsku notu.

Meghanino pojavljivanje na ovom poslovnom summitu dolazi u vrijeme kad se priprema za lansiranje svog novog lifestyle brenda, American Riviera Orchard. Ovaj brend, prema najavama, obuhvatit će širok spektar proizvoda - od kućnih potrepština i hrane do mirisa. Prijatelj vojvotkinje otkrio je da će brend biti "pristupačniji" od drugih slavnih brendova poput Goopa Gwyneth Paltrow, s naglaskom na jednostavne životne užitke, obitelj i detalje.

U intervjuu za Harper's Bazaar, prijatelj vojvotkinje izjavio je da Meghan radi na stvaranju nečeg bezvremenskog i sigurnog, ne želeći da njen brend bude optužen za korištenje kraljevskog naslijeđa. Umjesto toga, Meghan želi ponuditi nešto ukorijenjeno u svojoj strasti prema kuriranju i gostoprimstvu, naglašavajući jednostavne užitke i obiteljske vrijednosti.

Uz ovako dobru haljinu, sve ostalo pada u drugi plan: Zgodna dama prošetala je savršen ljetni stajling
Indira Levak nekad i sad: Evo kako se naša popularna pjevačica mijenjala tijekom godina
Divnu Anyu prvi smo put na špici 'uhvatili' prije 11 godina, a sada nas je ponovno oduševila modnim izborom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".