Meghan Markle zablistala je u bež haljini s dolčevitom koja je pravi primjer pritajenog luksuza

Meghan se ovih dana uglavnom drži podalje od svjetla reflektora, osim ako se radi o isticanju njezinih i Harryjevih projekata i dobrotvornog rada
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle pojavila se sa suprugom princom Harryjem u iskrenom videu koji je danas objavila njihova najnovija humanitarna inicijativa.

U snimci Meghan izgleda prekrasno u bež haljini s dolčevitom bez rukava održivog kalifornijskog brenda Bleusalt. Suptilno svjetlucava midi haljina ima nabor u struku koji odvaja gornji dio od suknje.

Meghan je stilizirala elegantnu haljinu sa zlatnim naušnicama i zlatnim narukvicama za svoje pojavljivanje s Harryjem. Nosila je četvrtastu krem ​​manikuru, prirodnu ružičastu šminku i valovitu frizuru s razdjeljkom sa strane.

Meghan se ovih dana uglavnom drži podalje od svjetla reflektora, osim ako se radi o isticanju njezinih i Harryjevih projekata i dobrotvornog rada, ali je ove godine više puta viđena u svom domu u Montecitu u Kaliforniji, uvijek izgledajući fantastično u sofisticiranim kombinacijama.

Prošli mjesec primijećena je u kupovini na tržnici u gradu, u društvu jednog od svoja i Harryjeva tri psa. Za tu prigodu, vojvotkinja je izgledala chic u svom luksuznom ruhu: uskom kombinezonu boje pijeska u kombinaciji s bijelom lanenom košuljom, velikom torbom od rafije i crnim avijatičarskim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirima. Kosa joj je bila zalizana u punđu, a činilo se da je prirodno našminkana.

Nekoliko dana ranije, viđena je s Harryjem u Santa Barbari. Obje su nosile preppy ljetne lookove, a Meghan se odlučila za prozračnu bijelu košulju koju je ugurala u smeđe lanene kratke hlače brenda Reformation. Izgled je upotpunila parom žutosmeđih sandala, bijelom fedorom Janesse Leoné, zlatnom ogrlicom s okruglim privjeskom, slojevitim narukvicama i velikim crnim sjenilima. Harry je u međuvremenu nosio sivu polo majicu kratkih rukava s plavim trapericama, sunčane naočale sa srebrnim okvirom i izblijedjelu plavu kapu.

Zgodna ekonomistica nosi trendi mini suknju: 'Volim sve što je ležerno, a više sam tip za klasične kombinacije'
Točkice se nose od glave do pete: Iz ponude omiljenog dućana izdvojili smo komade kojima je teško odoljeti
Stručnjaci otkrivaju što zapravo znače bijele mrlje na noktima i kako ih izbjeći

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".