Meghan Markle za proslavu svog rođendana odabrala crno-bijelu haljinu bez naramenica koja prati liniju tijela

Vojvotkinja od Sussexa i princ Harry uočeni su u restoranu u blizini njihove kuće u Montecitu u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry primijećeni su kako odlaze na večeru u Tre Lune, talijanski restoran u blizini njihove kuće u Montecitu u Kaliforniji povodom 42. rođendan vojvotkinje od Sussexa, Meghan.

Meghan je izgledala fantastično u Posse maxi haljini bez naramenica, koja je imala crne i bijele vodoravne pruge od vrha do dna. Od obuće se odlučila za par crnih sandala s remenom, a dodala je i veliku Cult Gaia clutch torbicu prekrivenu drvenim perlama te zlatni nakit, uključujući svoj omiljeni Cartier Tank sat, Cartier narukvicu, narukvicu Jennifer Meyer i Tabayer naušnice.

U međuvremenu, kako prenosi Harper's Bazaar, princ Harry izgledao je veoma elegantno u svijetloplavoj košulji i bijelim hlačama koje je kombinirao uz smeđe cipele.

Par se nedavno prvi put zajedno pojavio u javnosti od svibnja, kako bi pokrenuli inicijativu koje vode mladi u partnerstvu s njihovom dobrotvornom organizacijom, Zakladom Archewell, i savjetodavnim odborom Responsible Technology Youth Power Fund

Atraktivna dama ukrala pozornost na špici: 'Pratim trendove, ali nosim samo ono što mi se sviđa'
Mađarska predsjednica Katalin Novák odabrala elegantnu bijelu haljinu, a ministrica Marija Vučković trendi crnu
Sanja Musić Milanović za Sinjsku alku bira udobnost: Balerinkama zamijenila štikle

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".