Meghan Markle odmakla se od klasike: Odabrala trendi komplet kratkih hlača i predimenzioniranog blejzera

Princ Harry i Meghan gledali su utakmicu LA Lakersa protiv Memphis Grizzliesa, gdje su na tribinama bile i Kim Kardashian i Kris Jenner.
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljena vijest da će princ Harry prisustvovati krunidbi svog oca kralja Charlesa III bez supruge Meghan, vojvotkinje od Sussexa, par je uživao u potpuno američkom spoju u LA-u. 

U ponedjeljak navečer Harry i Meghan gledali su utakmicu LA Lakersa protiv Memphis Grizzliesa, gdje su na tribinama bile i Kim Kardashian i Kris Jenner.

Markle je bila odjevena poput prave djevojke iz Kalifornije u ružičasti laneni kratki komplet modne marke Staud iz LA-a koji se sastoji od predimenzioniranog blejzera s odgovarajućim kratkim hlačama visokog struka, u kombinaciji s jednostavnom bijelom majicom i zlatnim nakitom. 

To je ležeran izgled u usporedbi s formalnijom odjećom koju je nosila u svojim londonskim danima, no i dalje je ostala vjerna ultimativnoj obući koju su odobrile vojvotkinje – klasičnim salonkama od brušene kože, kako piše Vogue.

Presladak trojac nije mogao proći nezamijećeno: 'Mi smo sestre i uvijek smo usklađene!'
Odlično kombinira kožne komade: 'Volim monokromatske kombinacije, u crnom i bijelom uvijek izgledaš elegantno'
Poroci Miamija popularna je serija iz 80-ih, a prepoznatljiva je i danas zbog kultnih odijela glavnih likova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".