Meghan Markle prihvatila je jesensku modu u chic kaputu s visokim ovratnikom i drapiranim rukavima

Kraljevski par nedavno se vratio kući nakon Invictus igra 2023., gdje je Meghan pokazala svoj sofisticirani i chic stil u maratonu izgleda
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan i princ Harry sinoć su se pojavili prvi put otkako su se vratili u Ameriku, gdje je vojvotkinja napravila elegantan prijelaz u udobnu jesensku odjeću. Par je sinoć prisustvovao prikupljanju sredstava One805 u Santa Barbari u Kaliforniji, gdje je gomila zvijezda, uključujući Oprah Winfrey i Maroon 5, prikupljala novac za pružanje financijske pomoći i podrške mentalnom zdravlju onima koji su prvi reagirali.

U snimci podijeljenoj u dobrotvornim Instagram pričama, Harry i Meghan pojavili su se na pozornici kako bi uručili nagradu voditelju večeri, glumcu Kevinu Costneru. Za tu je prigodu vojvotkinja izgledala divno u crno-bijelom kaputu s visokim ovratnikom, drapiranim rukavima koji su bili presavijeni na laktovima i podignuti trakama crne tkanine te odgovarajućom crnom kravatom na pojasu u struku. Izgled je upotpunila crnim capri hlačama, elegantnim crnim sandalama s platformom, debelim zlatnim pletenim naušnicama i svojim vjernim Cartier satom. Što se tiče glamura, kosa joj je bila skupljena u urednu punđu i nosila je prirodan makeup.

U međuvremenu, Harry je izgledao cool u potpuno crnom kompletu, kombinirajući pleteni blejzer s crnom košuljom i hlačama te dodajući remen sa zlatnom kopčom.

Kraljevski par nedavno se vratio kući nakon Invictus igra 2023., gdje je Meghan pokazala svoj sofisticirani i chic stil u maratonu izgleda. Dok se vojvotkinja držala svoje prepoznatljive monokromatske i minimalističke kombinacije, prigrlila je svoju šarenu stranu za ceremoniju zatvaranja turnira. Izgledala je prekrasno u tirkiznoj haljini s izrezima Cult Gaia koju je iskombinirala s bež Aquazzura salonkama i malim dijamantnim naušnicama.

Naomi Campbell zatvorila je Tjedan mode u Milanu na pisti za Dolce & Gabbanu u odvažnom prozirnom stajlingu
Lijepa ekonomistica nosi cipele koje su i ove sezone najpopularnije: 'Volim ležerno-elegantan stil, ali tenisice ne volim'
Topla elegancija: Nova jesensko-zimska kolekcija Havaianasa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".