Meghan Markle ponovno zasjala na glamuroznoj gala večeri u haljini koju je već jednom nosila

Vojvotkinja od Sussexa vratila se na crveni tepih u crvenoj haljini Caroline Herrere, prenamijenivši hrabri krojački dizajn za gala svečanost Dječje bolnice Los Angeles 2024.
Vidi originalni članak

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, ponovno je zasjala na glamuroznom događaju, ovog puta na gala svečanosti Dječje bolnice u Los Angelesu za 2024. godinu, održanoj u luksuznom JW Marriott hotelu. Nakon što je neko vrijeme bila u središtu pozornosti zbog humanitarnog rada i obiteljskih obveza, njezin povratak na crveni, ili u ovom slučaju zeleni, tepih izazvao je veliko zanimanje, a njezin modni odabir ostavio je snažan dojam. Vojvotkinja je ponovno dokazala svoj prepoznatljiv sofisticirani stil i modnu hrabrost, prenamijenivši dramatičnu crvenu haljinu Caroline Herrere, koja je već jednom privukla pozornost javnosti.

Ova haljina, s upečatljivim U-izrezom i naglašenim strukom, prvi put je viđena na Meghan 2021. godine na gala večeri Intrepid Museum Salute to Freedom u New Yorku, gdje je također izazvala valove oduševljenja. Međutim, vojvotkinja je ovaj put odlučila modificirati haljinu, odbacivši odvojivi šlep koji je tada dodao dodatnu dozu drame, umjesto toga fokusirajući se na jednostavnu eleganciju. Ovaj put suptilni prorez na prednjem dijelu haljine omogućio je profinjen pogled na njezine noge, dok su crvene sandale s otvorenim prstima dodale završni dodir luksuza.

Meghan je vješto izbalansirala cijeli izgled minimalističkim, ali efektnim dodacima. Malene dijamantne naušnice suptilno su svjetlucale uz njezinu haljinu, dok su zlatna Cartier Love narukvica i prstenje na njezinim rukama odražavali njezinu ljubav prema bezvremenskom, klasičnom nakitu. Ovaj elegantan pristup omogućio je da haljina ostane u središtu pozornosti, dok su modni detalji diskretno nadopunili cijeli outfit.

Njezin beauty look bio je podjednako impresivan. Zlatni smokey eye look donio je dozu glamura i dodatno istaknuo njezine oči, dok su obrazi bili rumeni, a usne u neutralnom tonu, dajući joj prirodan, ali sjajan izgled. Kosa joj je bila stilizirana u meke, prirodne valove, s razdjeljkom po sredini, što je naglašavalo njezinu opuštenu, ali sofisticiranu estetiku.

Iako princ Harry nije bio prisutan na ovom događaju, Meghan nije bila sama. Društvo joj je pravila njezina dugogodišnja prijateljica, Kelly McKee Zajfen, koja je izgledala očaravajuće u haljini boje lavande s romantičnim volanima. Njih dvije su zajedno prošetale zelenim tepihom, plijenivši pozornost okupljenih, dok su se nakon toga pridružile ostalim uzvanicima u druženju s djecom koja su korisnici usluga Dječje bolnice Los Angeles.

Zgodna stomatologinja sjajno spaja trendi komade koje ćemo rado nositi cijele jesenske sezone
U crnom od glave do pete: Studentica pokazala da su najbolje odjevne kombinacije one - najjednostavnije!
Najučinkovitiji serumi za lice koji su neophodan korak u svakoj skincare rutini

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".