Meghan i Harry zablistali na dodjeli nagrada: Vojvotkinja u zlatnoj dizajnerskoj haljini, a princ u klasičnom odijelu

Meghan, koja je među dobitnicima priznanja, nosila je haljinu bez naramenica dizajnerice Johanne Ortiz u metalik zlatnoj nijansi.
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle i princ Harry drže se privatnosti nakon objave njegovih memoara pod nazivom Rezerva i vijesti da je ih kralj Charles III. izbacio iz njihove rezidencije Frogmore Cottage, kako bi je ponudio svom skandalima opterećenom bratu, princu Andrewu.

Princ Harry je također sam prisustvovao krunidbi kralja Charlesa III. i kraljice Camille. No, sada su se vojvotkinja Meghan i princ Harry pojavili zajedno u javnosti kako bi prisustvovali dodjeli nagrada Women of Vision 2023. u New Yorku.  

Meghan, koja je među dobitnicima priznanja, nosila je haljinu bez naramenica dizajnerice Johanne Ortiz u metalik zlatnoj nijansi, koja košta oko 9000 funti. Zadivljujuća haljina uključivala je maleni izrez u obliku dijamanta i središnji prorez za noge. Svoje modne dodatke uskladila je s paletom boja, odlučivši se za zlatne Tom Ford štikle s remenčićima, mali zlatni clutch, zlatne J.Crew naušnice i dijamantne te zlatna narukvice.

U međuvremenu, Harry je podržavao svoju ženu u klasičnom crnom odijelu u kombinaciji s bijelom košuljom, svijetloplavom kravatom i crnim svečanim cipelama. Meghanina mama, Doria Ragland, također se pojavila na ceremoniji noseći crnu mini haljinu s nabranim prozirnim rukavima i sofisticiranim salonkama, kako prenosi Harper's Bazaar.

Ms. Foundation for Women najavila je da će Meghan biti jedna od dobitnica nagrade prošlog travnja. Prema priopćenju za javnost, vojvotkinja je posebno prepoznata zbog "svog globalnog osnaživanja i zagovaranja u ime žena i djevojaka". 

Princeza Kate reciklirane i etički izrađene tenisice kombinirala uz chic proljetni outfit
Izvrsno nosi spoj elegancije i ležernost: 'Gledala sam da mi je nešto udobno, a istodobno chic'
Nekoliko lakih, a korisnih trikova profesionalaca s kojima ćete ublažiti čest problem - masnu kosu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".