Maxi traper suknja veliki je hit među trendsetericama, a nosi se i u ležernim i u formalnim kombinacijama

Ako tražite univerzalni komad koji će osvježiti vašu garderobu, maxi traper suknja je pravi izbor koji će vas pratiti kroz različite prigode i sezonske promjene.
Vidi originalni članak

Svijet mode uvijek iznova donosi trendove koji osvajaju srca ljubitelja stila, a ovoga puta, maxi traper suknja postala je pravi hit među trendsetericama. Ovaj univerzalni komad odjeće nije samo udoban, već je i vrhunski stilski izbor koji se može nositi kako u ležernim, tako i u formalnim kombinacijama.

U 1970-ima, traper suknja pojavila se kao način za preradu trapera, odražavajući slobodoumnu energiju vremena. Stil s prednjim kopčanjem bio je neporeciv favorit, utjelovljujući bezbrižnu udobnost desetljeća. U 1990-e, a maxi traper suknja našla je svoje mjesto čvrsto unutar grunge pokreta. Često uparena s combat čizmama, krupnim dodacima i kožnom jaknom, utjelovila je grubu estetiku koja je postala sinonim za tu vrstu mode, koju su popularizirale frontmenke poput Courtney Love i Gwen Stefani.

Tijekom 2000-ih nekoliko je dizajnera, uključujući Stellu McCartney, Driesa Van Notena i Marca Jacobsa, reinventiralo retro komad u suvremenu modnu izjavu. Ikone Y2K stila, poput Christine Aguilere, Kelly Rowland, pa čak Jennifer Aniston, nosile su funkcionalnu suknju s nizom trendi detalja. Od svjetlucavih kristalnih ukrasa do razigranih naglasaka na resama i odvažnih krojeva, maksi traper je učvrstio svoj status vječnog platna za samoizražavanje.

Nedavne kolekcije bile su fokusirane na traper maksi suknju. Brendovi poput Acne Studios, Reformation i Ganni također doprinose svojim oštrim interpretacijama trenda dugih traper suknji. Slavne osobe poput Anitte, Julije Fox, Belle Hadid i Jennifer Lopez također su primijećene kako je nose.

Ova suknja je svojevrsna inačica klasičnih traperica, no donosi dozu ženstvenosti i elegancije koja je čini višenamjenskim odabirom za različite prigode. Osim što je izuzetno udobna, maxi traper suknja je također vrlo praktična, a može se kombinirati na razne načine.

Ležerne kombinacije s maxi traper suknjom često uključuju udobnu majicu ili pulover, tenisice ili gležnjače te nekoliko trendi dodataka poput statement naušnica ili ruksaka. Ovaj casual look savršen je za svakodnevne aktivnosti, poput odlaska na kavu s prijateljima, šetnje gradom ili opuštenog vikenda.

S druge strane, maxi traper suknja također može biti središnji komad elegantnih kombinacija. Uz košulju ili bluzu, visoke potpetice i elegantne nakitne komade, ovaj trendi odjevni predmet lako se može pretvoriti u formalni izbor za večernji izlazak, poslovni sastanak ili svečanu prigodu.

Osim što je višenamjenska, maxi traper suknja dolazi u različitim stilovima i nijansama, tako da svaka žena može pronaći onu koja najbolje odgovara njezinom osobnom stilu. Ako volite klasične traperice, tamnija suknja s izlizanim detaljima može biti odličan izbor. S druge strane, svjetlije nijanse i suknje s različitim uzorcima ili šarama donose dozu razigranosti i originalnosti.

Kako biste dodatno istaknuli svoj stil s maxi traper suknjom, razmislite o dodavanju remena koji će naglasiti struk i pružiti dodatnu dozu elegancije.

Heidi Klum nosi jesenski trend koji odmah podiže raspoloženje, a tako ga je lako stilizirati
Sjajan sako od tvida odlično kombinira uz trendi traperice i upečatljive modne dodatke
Ona zna kako isfurati najveći ovogodišnji trend, a pritom ostati vjerna svom stilu
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".