Matija Vuica u pravom ljetnom izdanju: 'Ovaj uzorak mi se svidio, ne znaš je li tulipan ili bundeva'

Modnu dizajnericu i glazbenicu u centru Zagreba fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Matija nosi naočale Chloe, haljinu Pinko, torbu je dobila od prijateljice Zvončice iz Amerike, a cipele su Dolce & Gabbana. Ispričala je što najviše voli nositi ljeti, a nama se ovaj styling baš jako svidio. 

Danas se baš osjećam chic i konačno uživam u ljetnom suncu. Uspjela sam iskombinirati boje koje rijetko nosim pa sam zaključila da je to idealna kombinacija za šetnju. Kad ljeto krene, izbacim sve crno iz ormara, krećem s bojama i nastojim da su to uzorci koji nisu često viđeni.

- Ovaj uzorak mi se svidio jer je poseban; ne znaš da li je bundeva ili tulipan. Nosim često i vlastite kreacije, doduše, jednostavnije modele nego što su moje prepoznatljive couture haljine, ali se nije potrefilo da se sretnemo kad sam u njima na ulici ;) - rekla je dizajnerica.

Upoznajte predivnu Josipu iz Slavonskog Broda, koja već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".