Matija Vuica: "Iako mi ormar zimi pocrni pa se jedva snalazim što bih odjenula, ova me žuta bundica totalno kupila!"

Naš Goran Čižmešija zabilježio je zimski modni trenutak u kojem se poznata dama izvukla iz "crnila"
Vidi originalni članak

Niti jedan odjevni komad nema takvu sposobnost osvježiti cjelokupnu garderobu poput onih u žutoj boji. To je jedna od boja koja odlično funkcionira u svim godišnjim dobima, a možete biti sigurni kako ćete, dok je nosite, razvedriti gradske ulice!

To jako dobro zna i Matija Vuica, modna dizajnerica i glazbenica, koja je, prvo svoj ormar pa centar Zagreba, razveselila žutom bundom Ermanno Scervino.

Iako mi ormar zimi pocrni da se jedva snalazim što bih odjenula, ova me žuta bundica totalno kupila pa sam je morala imati. Lijep i sunčan dan svakako je razlog zašto sam je odjenula.

Matija je nadodala kako je ovo jedna od rijetkih zimskih kombinacija kad su boje u pitanju pa je to svakako odlična prigoda za stati ispred objektiva Gorana Čižmešije. Upečatljivu je bundu kombinirala s tamnoplavim hlačama od samta iz Zare, plišanim Rue St. gležnjačama, torbicom Les Petits Joueurs i Patrizira Pepe šeširom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".