Matea Kovačića suigrači zafrkavali zbog stylinga: "Gdje si parkirao konja?"

Izgleda da je lijepa Izabel na njega prenijela dobar smisao za modu
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić, supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića poznata je po genijalnom stilu odijevanja, a čini se da je dobar smisao za modu prešao i na njega! 

Naime, na Instagramu je objavio fotografiju u kojoj je pokazao odličan outfit - sivi pulover nadopunio je sivim kačketom, a fotka je u manje od 24 sata skupila gotovo 150 tisuća lajkova. Njegovi reprezentativci nisu ostali imuni na njegovu fotku pa su ga počastili brojnim komentarima. 

Vedran Ćorluka napisao mu je "Tko bi rekao da će od stila Dolpha Lundgrena doći na ovo...", a prije toga ga je pitao: "Kakav si Jockey postao u Londonu i gdje si konja parkirao?". Interne fore izmjenivao je s Lukom Modrićem pa su jedno drugome pisali "Aiiiiii, mrnjau", dok je Dejan Lovren napisao: "Alo, mir tamo! Uskoro zimska jakna!"

Osim naših nogometaša, fotku su komentirali i brojni obožavatelji. "Najljepše stvorenje", "Volim te" i "Najbolji" samo su od neki komplimenata koji su se mogli pronaći ispod posta na Instagramu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".