Matea nosi kaput koji je i topao i izgleda baš efektno: Izvrstan je za zimu, a pravi je mamac za poglede!

Kaput kakvog je Matea prošetala gradom odličan je izbor za hladne zimske dane
Vidi originalni članak

Matea Miljan Rafaj ne samo da je nekoliko puta bila zvijezda naše modne rubrike, nego je i naša draga sugovornica s kojom smo razgovarale o njezinom stilu, ali i poslu koji je pokrenula - najmu haljina Rent4Style, kao i zvijezda naslovnice Diva magazina. Sad smo se prisjetili odličnog modnog trenutka kad ju je sredinom prošlog studenog na špici fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je otkrila par detalja o svojem stilu. 

Matea, inače novinarka i vlasnica agencije za promidžbu, za Divu je rekla da je odlučila odjenuti nešto ležerno, a da je istovremeno dovoljno toplo i trendi. Tako je izbor pao na kombinaciju traperica, sakoa, gležnjača i genijalnog kaputa koji je pravi mamac za poglede. I, jedno je sigurno, s njim nema zime! 

Bež gležnjače super su odmak od klasike u crnom, a prorez na nogavicama trendi je detalj koji nas prati već sezonama, što posebno efektno izgleda na cipelama i čizmama visokih potpetica. 

– Često nosim majice s printevima, čak sam postala popularna s ovom majicom. Toliko je nosim da me pitaju imam li i koju drugu. Uglavnom nosi ravnu obuću, ali kako sam ovog puta odabrala traperice koje su mi predugačke, stavila sam čizme na petu – ispričala nam je tada simpatična Matea. 

Najbolje torbice preko ramena kojima upotpunjujemo svaki zimski outfit
Izvukli smo najbolje komade iz Zare koji su na sniženju tijekom Crnog petka
Kaput koji je hit među trendsetericama, a klasik je koji nikad ne izlazi iz mode i nosiv je godinama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".