Matea nas svakodnevno veseli svojim šarenim outfitima, a jednim takvim 'razbila' je zimsko sivilo

Stil Mateje Milan Rafaj uvijek ćete prepoznati po mnoštvu boja, a u takvom jednom stylingu pozirala je i našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

U kombinacijama Mateje Miljan Rafaj uvijek uživamo, osobito kad ih pokazuje u zanimljivim i razigranim videima koje objavljuje na svojem Instagram-profilu i YouTube kanalu. Novinarku i vlasnu agencije za digitalni marketing fotografirao je Goran Čižmešija u kombinaciji koja priziva tople, proljetne dane.

Matea je isfurala odličan color-block outfit, kombinirajući ružičaste i plave komade, a cijeli je styling "smirila" jednostavnim komadima. Matea je otkrila:

- Ovom sam kombinacijom htjela razbiti sivo vrijeme, a kako volim boje, njima iskazujem i svoje raspoloženje.

U videu pogledajte Matejine odjevne kombinacije kojima se možete inspirirati u proljetnom razdoblju:

Matea je dodala da rijetko nosi crnu, već su boje njezin izbor tijekom cijele godine.

- Slučajno se ovaj put potrefilo da nemam niti jedan uzorak, inače ih nosim, rekla je Matea. 

Inspirativne kombinacije možete pronaći i u street style galeriji sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".