Matea Kovačević odabrala neobične trendi čizme, a Bruno ležeran stajling zaokružio dizajnerskom torbicom

Oboje su plijenili pozornost dizajnerskim modnim odabirima
Vidi originalni članak

U Kaptol Boutique Cinema održana je premijera dokumentarnog filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča". Među uzvanicima na premijeri bili su i Matea i Bruno Kovačević, a modno osviještena Matea plijenila je pozornost svojim stilskim odabirom.

Pokazala je da crno od glave do pete ne mora biti nimalo monotono, pogotovo ako se upotpuni zanimljivim i efektnim dodacima i detaljima. Skinny traperice, crna dolčevita i bunda zimski su klasici koje vrijedi dodati u garderobu jer su nosivi iz sezone u sezonu, a pozornost su ukrale čizme koje je odabrala. Neobičan model s naglašenim đonom potpisuje talijanski luksuzni brend Bottega Veneta, a posebno su popularne ove sezone. 

Riječ je o modelu Tire čija je cijena 990 eura, a pronašli smo ih na službenoj stranici brenda. Combat modeli s predimenzioniranim đonom u trendu su posljednjih nekoliko zima, a osim Bottege Venete, popularizirala ih je i Prada. Dizajnerskim su se brendovima inspirirali i mnoge high street kuće pa su u svojim kolekcijama ponudili znatno pristupačnije varijante. Matea je napravila mali odmak od klasike i pojavila se u modelu s otkačenim đonom. 

Brunin odabir bio je nešto ležerniji pa je crne tenisice s upečatljivim bijelim đonom kombinirao uz sive traperice i prošivenu jaknu, a stajling je zaokružio dizajnerskom torbicom koju potpisuje brend Louis Vuitton. Trend logomanije prisutan je već sezonama, a jedan od najpopularnijih svakako je onaj s potpisom spomenute francuske dizajnerske modne kuće. Informacije o modelu dostupne su na službenom web shopu, no kupnja je moguća isključivo u fizičkim trgovinama. 

 

'Ne volim dekoltee i preuske stvari, a znalo mi se dogoditi da na vođenje evenata dođem prešareno i egzotično'

Tamni koluti, podočnjaci, otečenost... Koža oko očiju iznimno je osjetljiva; kozmetičarka savjetuje kako je njegovati

Dečki ukrali pozornost u centru grada: Jedan je obožavatelj šešira i kapa, a drugi voli visoke potpetice

Mikula Petar veliki je ljubitelj vintage stila: Budući student filmske režije ovakav je stil počeo nositi s 14 godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".