Maestralna proslava 20 godina karijere Ivice Skoke

Poznat po revijama za koje se uvijek traži pozivnica više, Ivica Skoko i ovog je puta oduševio
Vidi originalni članak

Treću večer BIPA FASHION.HR-a obilježila su dva slavlja – jubilej samog tjedna mode i dvadeseta godišnjica karijere Ivice Skoke. Pod pokroviteljstvom branda Perwoll, hvaljeni je dizajner svoju obljetnicu na modnoj sceni proslavio spektakularnom revijom,

Poznat po revijama za koje se uvijek traži pozivnica više, Ivica Skoko i ovog je puta oduševio. Zadivljujuće svečane haljine različitih dužina, formi i stilova okupirale su pistu pretposljednje modne večeri i obilježila dozom ženstvenosti, glamura i senzualnosti. Punim i transparentnim materijalima, čipkom s glitter efektom i bogatim uzorcima, Skoko je oduševio mnogobrojnu publiku te novom kolekcijom sve prisutne vratio u neka prošla vremena 70-ih godina prošlog stoljeća.

Dizajner večernjih haljina, koje osvajaju djevojke i žene iz sezone u sezonu ovog je puta lookove stilizirao neuobičajeno, s dramatičnim odmakom što je reviji dalo posebno glamurozan efekt. Uz malo inspiracije njegovog najdražeg modnog razdoblja 40-ih i 50-ih godina, Skoko je ponovno pokazao da su detalji nešto što ima u malome prstu.

Bajkovito i čarobno – tako je izgledao rođendan stvaralaštva Ivice Skoke, koji se kasnije pretvorio u pravu zabavu na službenom Perwoll afterpartyju kojem nisu odoljele ni naše brojne zvijezde.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".