Mašnice su hit, no neki su ga shvatili predoslovno...

Iz dana u dan u Saboru viđamo sve više trendi detalja, no neki u tome pretjeruju.
Vidi originalni članak

Prvi znakovi proljeća došli su i u garderobu saborskih zastupnica. Ivana Ninčević Lesandrić već je od prije poznata po stilu koji je za Sabor pomalo neobičan, a ni ovog petka nije bilo drugačije. Sunce nas sve mami da crninu zamijenimo vedrijim bojama, pa se za takav korak odlučila i zastupnica. Naime, vrlo dobro zna da su pastelne boje veliki trend pa se odlučila za baby plavi kaput, hlače i košulju. Da kombinacija ne bi bila monotona, razbila ju je s dva dobra detalja - torbom u jarko crveno-rozoj boji i mašnom u kraljevsko plavoj boji. Da je sve ostalo na tome, bilo bi zgodno, no odjevnu su kombinaciju pokvarile - čizme. Osim što je model pomalo neobičan, ono što "bode" u oči je mašna koja se nalazi na vrhu čizme.

Znamo da su mašne trend, no, kao i sa svime, treba biti oprezan. Jedan takav detalj bio bi sasvim dovoljan i odlično bi osvježio outfit...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".