Marko Petrić i Tina Walme u savršenim izdanjima za svaki dan: 'Obukli smo ono što nam je prvo došlo pod ruku!'

Glumca i pjevačicu na zagrebačkoj je špici fotografirao naš Goran Čižmešija, i to u kombinacijama kojim dominiraju omiljeni zimski komadi
Vidi originalni članak

I Marko Petrić i Tina Walme česti su goste naše street style rubrike u kojoj nam Goran Čižmešija dovodi najbolje i najzanimljivije odjevene prolaznike iz centra grada, a glumac i plesačica svaki nam put pokažu odlična izdanja. U njima glavnu riječ vode ležerniji komadi, a tako je bilo i sada, kad su gradom prošetali u super kombinacijama za svaki dan.

Glumac i plesačica za Divu su rekli kako su odjenuli ono što im je prvo došlo pod ruku i što je bilo čisto. Outfiti su zaslužili čiste modne petice, a u njih su ubacili omiljene zimske komade kojima se rado vraćamo svake hladne sezone. Riječ je o modnim klasicima koji su nosivi duže od jedne sezone pa je super ideja potražiti ih i na sniženju.

Tinin je izbor bila kombinacija crne i bijele - izabrala je skinny traperice i spojila ih s visokim čizmama na vezanje koje izvrsno pristaju uz avijatičarsku jaknu. Takav model ne samo da grije u hladnim danima, nego i izgleda jako cool, a lako se kombinira i uz traperice, kako ga Tina nosi, ali i uz lepršave haljine.

Markov izbor bile su tamnoplave traperice u kombinaciji s dolčevitom i gležnjačama, a posebno se istaknula jakna kariranog uzorka, s tamnoplavim ovratnikom.

Sad ih se isplati kupiti: Izdvojili smo najbolje kožne čizme, gležnjače, salonke i sandale sa sniženja

FOTO: H&M 74,99 eura FOTO: H&M 84,99 eura FOTO: H&M 64,99 eura FOTO: H&M 74,99 eura FOTO: H&M 27,99 eura FOTO: Mango 179,99 eura FOTO: Mango 119,99 eura FOTO: Mango 59,99 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Massimo Dutti 129,99 eura FOTO: Massimo Dutti 99,95 eura FOTO: Massimo Dutti 94,95 eura FOTO: Massimo Dutti 84,95 eura FOTO: Massimo Dutti 69,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 69,95 eura FOTO: Zara 55,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 25,95 eura FOTO: Zara 22,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".