Marko Petrić: Prezgodan glumac koji osvaja osmijehom, ali i genijalnim smislom za modu!

Na pretpremijeri filma pojavio se u super kombinaciji koja ne može proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Smijeha, ozbiljnih tonova, škakljivih scena, tuge i nostalgije istovremeno nije nedostajalo na pretpremijeri filma „Za ona dobra stara vremena“ koja je održana u zagrebačkoj Pivani.

Pozornost je ukrao Marko Petrić, jedna od mladih nada hrvatske glume, a odmah nas je osvojio jednostavnom, ali cool odjevnom kombinacijom. Odabrao je crne trapke i smeđe cipele, a tamne boje osvježio je odličnim žutim džemperom i detaljem koji nam se posebno svidio - zelenim čarapama s uzorkom! 

Ranije ga je fotkao Goran Čižmepija, a tad je za Divu rekao kako detaljima voli razbiti monotoniju i razigrati basic komade odjeće, a otkrio je da su mu šarene čarape pravi hit pa njegovi prijatelji jako dobro znaju smjernice za poklone! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".