Marko Grubnić otkrio koga vidi u svojim vjenčanicama, kako izgleda odijelo iz snova i detalje o vjenčanici Maje Šuput

Stilist i dizajner otkrio nam je kako je nastajala nova kolekcija u suradnji s brendom Mia Couture te kakve vjenčanice preferira i kog vidi u modelima s vlastitim potpisom.
Vidi originalni članak

Marko Grubnić ovih je dana predstavio kolekciju vjenčanica nastalu u suradnji s brendom Mia Couture. Tim povodom, porazgovarali smo sa stilistom i dizajnerom koji nam je otkrio detalje o ovoj suradnji:

Mia je predložila suradnju i ja sam to objeručke prihvatio i sretni smo oboje. Super je priča, super se nadopunjujemo... Jako smo puno ljubavi utkali u te haljine i jako sam se veselio tom cijelom projektu. Radio sam ga u tajnosti jer nisam htio nikakav pritisak, nisam htio da me ljudi ispituju kako će to izgledati...

Dodaje da se nisu štedili kad su u pitanju materijali i vrhunska izrada, a napravili su materijale namijenjene širokim masama:

Ja sam netko tko ostvaruje svoje snove i ide velikim koracima k njima. Nisam zamišljao nikad neku veliku zvijezdu koju bih obukao u vjenčanicu, ali trenutno je sve moguće, tako da... Plasirali smo jako lijep proizvod, siguran sam da će tu biti nekih poznatih osoba koje će se udati upravo u toj haljini.

Marko se prisjetio i kreiranja vjenčanice za Maju Šuput:

Bio sam siguran da ćemo Maja i ja kupiti dvije avionske karte, otići u neku svjetsku metropolu, ispijati šampanjac, da ću ja lijepo sjediti, a ona će isprobavati te haljine u Dioru... Zaista sam bio uvjeren u to, nakon svgea što smo odradili... Eh, onda je jedno jutro ona mene nazvala i rekla je, s obzirom na to da radimo 15 godina i da si napravio svaku haljinu u mojoj karijeri, i privatno i poslovno, mislim da bi kao hommage tom našem prijateljstvu i poslovnoj suradnji bilo super da mi dizajniraš i tu najvažniju, the haljinu u mom životu.

Kako je izgledao moment kad je vjenčanica bila gotova, ali i koji su ovosezonski trendovi u vjenčanicama, kao i kako izgleda njegovo odijelo iz snova, pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".