Marina Opačak Bilić jedna je od najbolje odjevenih zastupnica, a evo koji su njezini najchic stajlinzi

FOTO: Patrik Macek/Pixsell Marina Opačak Bilić poznata je po svom savršenom poslovnom stilu, a na zadnju sjednicu stigla je u all-black kombinaciji koju je 'razbila' upečatljivim gležnjačama s uzorkom iz Mohita. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Tamnoplavo odijelo tropskog, floralnog printa uparila je s crnim cipelama na petu i crnom majicom te torbom. Riječ je o odijelu hrvatskog brenda AD Twenty. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Žuto odijelo koje je iskombinirala sa smeđim salonkama i bež torbicom s uzorkom bilo je idealan izbor za proljeće. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Bijelo odijelo vječni je klasik u poslovnom odijevanju, a Opačak Bilić odlično ga je uskladila uz crni top. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Crno odijelo nikad ne izlazi iz mode, a ovakav model sa stegnutim strukom savršen je odabir. Zastupnica ga je odlično 'razbila' torbom s uzorkom FOTO: Patrik Macek/Pixsell Marinu Opačak Bilić rijetko viđamo u haljinama, ali za sjednicu prije ljeta odabrala je kombinaciju bijele haljine, bijelih salonki i chic bijele torbe. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Efektno plavo odijelo uparila je uz crne gležnjače na nisku petu te velikom, crnom, kožnom torbom. FOTO: Patrik Macek/Pixsell U još jednoj haljini, ovoga puta u modelu koji neodoljivo podsjeća na stil kultne Audrey Hepburn. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Sjajno uparuje klasične komade u crnoj i bijeloj boji te stvara stajling koji rado prepisujemo u poslovnom odijevanju. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Marina Opačak Bilić zna da su modni dodaci ključ cijele kombinacije pa crno odijelo nadopunjuje trendi salonkama s uzorkom. FOTO: Patrik Macek/Pixsell U još jednoj ljetnoj kombinaciji zabljesnula u odijelu ciglaste boje koje je uskladila s bijelim topom, bijelim sakoom i svojom pouzdanom Guess torbom. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Klasičan crni sako upotpunila je hlačama s uzorkom pa dodala crnu kožnu torbu i klasične salonke. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Odabirom svijetloplavih modnih dodataka dokazala je da sivo odijelo ne mora biti monotono FOTO: Patrik Macek/Pixsell Plava haljina s bijelim prugicama i klasične bijele salonke pun su pogodak za proljetni stajling FOTO: Patrik Macek/Pixsell U crvenom odijelu ni ovoga puta nije mogla proći nezamijećeno, a ponovno se drži svoje provjerene modne formule usklađivanja s bazičnim bojama, poput bijele i crne.
Marina Opačak Bilić, poznata političarka i zastupnica, ističe se ne samo po svom političkom angažmanu, već i po besprijekornom modnom ukusu.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".