Marin i Kristina Čilić prošetali Stradunom; Kristina blista i u najjednostavnijoj kombinaciji

U društvu sinčića Balda uživali su na šetnji i na kavi te nisu skidali osmijeh s lica
Vidi originalni članak

Marin i Kristina Čilić lijep i sunčan ponedjeljak iskoristili su za šetnju praznim Stradunom sa sinom Baldom, a odvojili su i vremena kako bi pozirali našem fotografiju. Odmah nas je osvojila Kristinina kombinacija jer je pokazala kako prekrasno izgleda i u najjednostavnijem outfitu.

Crne traperice kombinirala je sa sivom majicom, a look zaokružila srebrnom torbicom koja je jednostavnoj i casual kombinaciji dala dozu elegancije i odlično se uklopila s ostatkom outfita. Kosu je svezala u visoki rep pa je njezina prirodna ljepota došla još više do izražaja. Cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a on je najljepši modni dodatak koji netko može nositi!

I Marin se držao jednostavnosti pa je klasične traperice spojio s crnom majicom i crnim tenisicama i pokazao formulu za stylish outfit s kojim nikad nema greške. 

U galeriji pogledajte kako je par, u društvu sinčića Balda, uživao u šetnji Stradunom i na kavi:

FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".