Marijana ili Rihanna - kojoj bolje stoji ovaj odvažan i seksi trend?

Obje izgledaju fantastično!
Vidi originalni članak

Marijana Batinić jedno je od naših omiljenih televizijskih lica - osim što je simpatična, uvijek izgleda senzacionalno. Ovih se dana nalazi na odmoru s kojeg nas svakodnevno oduševljava odličnim fotografijama, a posljednja koja nam je zapela za oko je ona kad je odjenula - ništa osim sakoa!

Naime, Marijana je pozirala u sakou koji ima funkciju haljine i uskladila ih s jednostavnim sandalama. Moramo priznati kako voditeljica u ovome izgleda fenomenalno, a divimo se njezinoj odvažnosti za nošenje ove kombinacije za koju, svakako, treba imati i odličnu figuru!

Ipak, nije ona prva koja se odvažila nositi isključivo sako.

To je za crveni tepih napravila i Rihanna koja se pojavila u crnom baršunastom sakou sa satenskim detaljima, no, umjesto bosih nogu, odlučila se za crne hulahopke. Priznajemo kako i Rihanna blista, no peticu za odjevnu kombinaciju ipak dajemo Marijani! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".