Marijana Batinić zna kako nositi leopard uzorak, a da on izgleda stilski fantastično!

Naš Goran Čižmešija fotkao je Marijanu koja je uvijek stylish!
Vidi originalni članak

Marijana Batinić jedna je od onih dama čija nas odjevna kombinacija uvijek oduševi! Drugačije nije bilo ni ovog puta kad ju je naš Goran Čižmešija ulovio u centru Zagreba, a taman se vraćala s poslovnog sastanka. 

Imala sam poslovni sastanak, a ovaj kombinezon je lagan, dobar je za ovo promjenjivo vrijeme, u njemu mi nije vruće preko dana, niti hladno ujutro. Istovremeno djeluje elegantno pa može proći i pod poslovni look.

Marijana je dodala kako životinjske uzorke nosi samo u sitnim detaljima, a objasnila je i zašto:

S obzirom na to da sam brineta, a imam i oblina, u prevelikoj količini takvih uzoraka bih izgledala poprilično treš. Nisam rob trendova, ove cipele su, primjerice, stare pet godina.

Nosi naočale Cutler and Gross, no name kombinezon, torbu Coccinelle i cipele Chinese Laundry. Odabrala je ovakve cipele kako bi napravila pomak od dosadnog poslovnog looka

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".