Marijana Batinić je dokaz da crno može fantastično izgledati i u ljetnim danima

Obožavamo Marijanin stil, a ovog ju je puta ulovio u gradu naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Slažemo se, ljeto je rezervirano za cvjetne uzorke, točkice i jarke boje, no Marijana Batinić dokaz je da i crna boja može izgledati spektakularno. Ova voditeljica, novinarka, dizajnerica interijera, diplomirana pravnica i influencerica rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a otkrila je i svoje male tajne.

U ovoj kombinaciju Zarinu je haljinu upotpunila no name remenom, Coccinelle torbom, Chloe sandalama i Gucci naočalama, a za odličan outfit je rekla:

Nisam se uopće sredila, idem na poslovni sastanak. U crnom sam jer sam sve lepršave haljinice šta valjaju preselila preko ljeta u Split, a u Zagrebu mi je ostala crna jesenska roba.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".