Marija Selak-Raspudić bira bijelo za Sabor: Savjetnica pohvalila styling i jedan modni trik u outfitu

Iako je bijela ljetna haljina sinonim za ležernost, MOST-ova zastupnica dobro ju je uklopila u poslovni dress code
Vidi originalni članak

Jučerašnji, zadnji radni dan prije ljetne stanke, zastupnici u Saboru počeli su iznošenjem zastupničkih stajališta, a Marija Selak Raspudić za tu je prigodu odabrala bijelu haljinu s crnim detaljima. Modni odabir prokomentirala je modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor:

- Bijela ljetna haljina simbol je mora i odmora, no u ovako zatvorenoj, više kompaktnoj formi, ona je idealna i za poslovne prigode. Linije najavljuju inspiraciju navy stilom, no pošto su crne, na njih dobro idu i salonke istog tona, objasnila je Prpić Znaor. 

Dodala je da je sklad postignut ravnim linijama jer je minimalizam znak elegancije i poštivanja poslovnog dress codea.

- Kombinacija je zaokružena dobrom, jednostavnom, visoko složenom punđom. Inače, haljina ima jedan trik u kroju, a to je taj visoko naglašeni struk koji silueti daje dojam visine i vizualno produžuje noge, kaže Prpić Znaor i zaključila da je to dobar stilski moment za žene nižeg rasta. 

Petir odabrala lepršava haljnu primjereniju ljetnom partyju, a savjetnica za Selak ima skladnije modno rješenje
Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi
Savjetnica o stylingu zastupnice: "Sve skupa djeluje previše i pretjerano, a bluza treba biti smirenija"
Outfit ministrice turizma i sporta super je inspiracija za poslovni stil: "Haljina je dobar odabir, a tu su i lijepe salonke"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".