Margot Robbie popularan je ljetni modni trend dignula na novu razinu

Margot Robbie, koja očekuje svoje prvo dijete, pokazala je kako se mrežaste cipele mogu uklopiti u sofisticiran outfit.
Vidi originalni članak

Mrežaste balerinke su 2019. godine prvi put uhvatile pažnju modne javnosti kada je luksuzni brend The Row lansirao svoje poluprozirne modele na internetu. No, pravu popularnost stekle su tek 2023. godine, kada su Alaïa mrežaste papuče postale gotovo sveprisutne među modnim ikonama poput Jennifer Lawrence, Sofije Richie Grainge, Due Lipe i Anne Hathaway.

Iako su mrežaste balerinke bile hit još 2019. godine, njihov puni potencijal ostvario se tek četiri godine kasnije. Ovaj stil obuće pruža osjećaj slobode i prizemljenosti, što ga čini privlačnim za mnoge. Mrežasta tekstura omogućava nožnim prstima da "dišu", pružajući udobnost, dok istovremeno dodaje dozu modne otkačenosti.

Prema modnoj urednici Enioli Dare, mrežaste balerinke su idealan izbor za ljeto i odmor. "Onog trenutka kad sam ih vidjela, bila sam zaljubljena! One su savršene cipele za ljeto – i za odmor. Osim što su super udobne, mogu se doslovno nositi uz bilo što," rekla je Dare o svojim Alaïa cipelama. Ovaj model cipela nudi spoj stila i funkcionalnosti, omogućujući nositeljima da ostanu modno osviješteni, a pritom se osjećaju udobno.

Margot Robbie, koja očekuje svoje prvo dijete, pokazala je kako se mrežaste cipele mogu uklopiti u sofisticiran outfit. Fotografirana je u Londonu u punoj Alaïa kombinaciji koja je uključivala kaput od lodena, drapiranu haljinu, nekoliko narukvica i mrežaste cipele s kitten potpeticom. Robbiejev look je dokazao da mrežaste cipele nisu rezervirane samo za casual outfite, već se mogu nositi i u formalnijim prilikama.

Jedan od izazova s trendovima je njihova sklonost da postanu previše uobičajeni, što može smanjiti njihov prvotni šarm. Moda je neprekidni ciklus inovacija i reinterpretacija, a mrežaste balerinke su primjer kako jedan trend može evoluirati i pronaći novo mjesto u modnom panteonu. Dok mrežaste balerinke mogu izgledati kao prošlost, mrežaste cipele s potpeticom donose novu dimenziju i otvaraju vrata za daljnje eksperimentiranje.

DUKA 15/11 mali je brend iza kojeg stoji simpatična Marina: Radi ručno rađenu obuću s prekjut motivima
Savršeno je spojila ležernost i eleganciju: 'Nosim i uzorke, a omiljeni su mi leopard i zebrasti'
'Najčešće nosim retro-eleganciju, od sportskog stila nosim samo tenisice'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".