Margot Robbie oduševila je u Barbie inspiriranom looku, ali u all-black varijanti

Poznata glumica, koja je dobila priznanje za Barbie zajedno sa scenaristicom i redateljicom Gretom Gerwig, oponašala je Barbie iz "Crne magije" - lutku proizvedenu između 1964. i 1965.
Vidi originalni članak

Baš kad smo mislili da je njezina Barbie era iza nje, Margot Robbie iznenadila nas je sve na dodjeli nagrada Gotham 2023. u još jednom izgledu inspiriranom popularnom lutkom.

Poznata glumica, koja je dobila priznanje za Barbie zajedno sa scenaristicom i redateljicom Gretom Gerwig, oponašala je Barbie iz "Crne magije" - lutku proizvedenu između 1964. i 1965., a navodno inspiriranu omiljenom odjećom kreatorice Barbie Ruth Handler. Robbiejev stilist Andrew Mukamal ponovno je napravio nevjerojatnu odu Barbie. 

Prilagođeni Prada look sadržavao je crnu satensku haljinu bez naramenica koja je padala ispod koljena, u kombinaciji s prozirnim crnim ogrtačem s detaljima crne vrpce, vezanim na potiljku u veliku mašnu.

Poput Barbie iz "Crne magije", glumica i producentica nosila je cipele s visokim petama Manolo Blahnik, crne kožne rukavice i metalik zlatnu baguette torbu. I Mukama je za Margot Robbie dodao par velikih bisernih naušnica iz Assaela, koje su podsjećale na naušnice koje djeca stavljaju u prethodno izbušene rupe u ušnim resicama svojih lutaka.

 

Ovo nije prvi put da je Mukamal osmislio Barbie stil odijevanja za Margot. Za premijeru filma u Seoulu nosila je look inspiriran Barbie iz 1985. godine “Day to Night”, promijenila je odjeću s ružičastim odijelom s suknjom i svjetlucavim poprsjem s voluminoznim, ružičastom suknjom iz Versacea. 

Za premijeru filma u Londonu, replicirala je Barbie "Enchanted Evening" u Vivienne Westwood couture odjeći, noseći ružičastu večernju haljinu do poda zajedno s dramatičnim bijelim šlepom.

Kraljica Letizia i princeza Leonor zabljesnule u midi haljinama te odgovarajućim salonkama
Prevladavala je crna boja i komadi spuštenih ramena: Još je naših zvijezda naslovnice zasjalo na Diva Winter partyju!
Kakav modni trio! Stajliš obitelj: 'Ove kombinacije smo odabrali jer već dugo nismo zajedno izašli'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".