Margot Robbie na premijeri Barbie filma oduševila u kompletu koji je inspiriran kultnom lutkom iz 80-ih

Za premijeru Barbie filma u Seulu, Južnoj Koreji, oživjela je Barbie iz 1985. Day-to-Night u dva Versace izgleda.
Vidi originalni članak

Margot Robbie donijela nam je dva kultna izgleda iz 80-ih u posebnom Barbie stilu. Glumica je danas prisustvovala premijeri dugo očekivanog filma Barbie u Južnoj Koreji u Seulu, gdje je nastavila svoj niz izvrsnih izgleda na turneji u još jednoj vjernoj rekreaciji iz povijesti lutke. Za taj je događaj zvijezda oživjela Barbie iz 1985. Day-to-Night u dva Versace izgleda.

Dnevna kombinacija sastojala se od ružičaste pencil suknje, odgovarajućeg blejzera s bijelim reverima, dvobojnih ružičasto-bijelih štikli Manola Blahnika i bijelog šešira širokog oboda s točkastim ukrasom. Modni dodaci uključivali su malu ružičastu torbu s ručkom i Judith Leiber clutch u obliku telefona u retro stilu, koji je u cijelosti bio prekriven ružičastim kamenčićima.

Za drugi look, zvijezda se presvukla u haljinu midi dužine, sastavljenu od metalik steznika prekrivenog šljokicama i lepršave suknje izrađene od slojeva ružičaste svile i prozirnog tila. Izgled je upotpunila ružičastim štiklama s otvorenim prstima Manolo Blahnik, malom svjetlucavom torbom i naušnicama Taffin Jewelry. Također je nosila svoju plavu kosu u urednim glamuroznim uvojcima, uparenu sa sjajnim nude usnama.

Novi izgled iz ere 80-ih bio je najvjerniji Barbie look na turneji do sada, s Margot Robbie i stilistom Andrewom Mukamalom koji su također izvukli Barbiecore komplete od raznih dizajnera i modernizirali ikonične iteracije lutaka.

Za proslavu Barbie u Sydneyu, glumica je nosila metalikm ružičastu minihaljinu iz Versaceove jesenske kolekcije 1994. godine. Uparila je komad s prozirnim plastičnim sandalama Manola Blahnika i minimalnim nakitom, kako prenosi Harper's Bazaar.

Bermuda hlače koje je popularizirala princeza Diana ponovno su veliki hit ovog ljeta
U lepršavim haljinama oduševile na špici: 'Odjenule smo cvjetne uzorke jer nam je bilo fora da u njima idemo na Cvjetni trg'
Sportske hlačice i elegantan sako odlično izgledaju u kombinaciji simpatične ekonomistice: 'Malo odvažnosti dobro dođe'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".