Marc Jacobs nosi PREdimenzionirani kaput koji ima čak i svoj meme, a super se i našalio s njim!

Izgleda da ne voli samo Lenny Kravitz predimenzionirane odjevne komade
Vidi originalni članak

Kad je Lenny Kravitz isfurao ogroman, predimenzionirani šal, sigurni smo da mu nije bilo hladno, no jako brzo postao je i hit na internetu pa su se korisnici društvenih mreža dgo zafrkavali na njegov račun.

Čini se kako se Marc Jacobs ne boji zafrkancije ni kritika jer je i on isfurao jaknu zbog koje bi mogao postati hit! Naime, slavni dizajner nosi predimenzioniranu jaknu koju potpisuje Balenciaga

Video na Instagramu popratio je i šaljivim opisom te napisao kako je to definitivno najveseliji kaput ikad, samo što s njim nije baš jednostavno ući u automobil s tri psa na kraju radnog dana. Dodao je da ga je naručio dan nakon što ga je vidio na pisti i javno je pohvalio Demnu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".