Maras trgovine znaju što putnici trebaju

Za sve koje vole izvrstan dizajn i funkcionalnost, često putuju, uživaju u dobrom image-u, vole modu, ali ne žrtvuju modnim diktaturama MARAS je odličan izbor.
Vidi originalni članak

Ukoliko se spremate za put ili tražite idealan dar, utoliko je MARAS trgovina odlično mjesto za izabrati željeni artikl s punim povjerenjem.

U ponudi je bogata ponuda vrhunskih brendova među kojima značajno mjesto ima brend SAMSONITE. Također, u MARAS trgovinama, kupci mogu pronaći i druge vrhunske brendove iz putnog, poslovnog i fashion programa kao što su RIMOWA, HEYS, PIQUADRO, CALVIN KLEIN, LACOSTE. Ukoliko tražite pak casual torbice, ruksake za školu i slobodno vrijeme, ovdje ćete pronaći odličan izbor među brendovima kao što su HEDGREN, PEPE JEANS, WALKER.

Tu su još neodoljivi DISNEY artikli za sve uzraste, preklopne balerinke BUTTERFLY TWIST, vrhunski kišobrani KNIRPS i DOPPLER. Za sve koje vole izvrstan dizajn i funkcionalnost, često putuju, uživaju u dobrom image-u, vole modu, ali ne žrtvuju modnim diktaturama MARAS je odličan izbor.

Zaigrajte nagradnu igru i osvojite SAMSONITE putni neseser za buduća putovanja!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".