Manuel Štrlek ljubi prekrasnu i samozatajnu Inu, a njih dvoje su baš fantastičan modni duo!

Na svakoj fotki Ina ukrade pozornost super stilom i divnim osmijehom
Vidi originalni članak

Jednu od najljepših podrška tijekom Svjetskom rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj definitivno ima Manuel Štrlek koji je u braku s prekrasnom Inom

Prema pisanju Večernjeg lista, lijevo krile naše reprezentacije defektologinju je upoznao davne 2009. godine u jednom zagrebačkom kafiću kad je ona tamo došla po brata koji je trenirao sa Štrlekom. U srpnju 2013. godine vjenčali su se u crkvi svetog Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi. 

Par je u 2015. godine dobio djevojčicu Zoju, a fotografije zajedničkih trenutaka uživanja Manuel često objavljuje na Instagramu. 

Upravo su nam te fotke skrenule pozornost na prekrasnu Inu i njezin odličan smisao za modu pa su njih dvoje baš stylish par. Rukometaš najčešće objavljuje fotografije gdje poziraju u elegantnim outfitima na brojnim vjenčanjima, a Ina svaki put zablista u raskošnim haljinama koje upotpuni trendi modnim dodacima i, naravno, prekrasnim osmijehom! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".