Mango predstavio posebnu kolekciju za Dan žena: Slavi se ženski talent, različitost i sestrinstvo

- Njima ne slavimo samo ženski talent, nego i raznolikost, sestrinstvo i prirodu koja krasi slike meksičke umjetnice - poručuju iz Manga.
Vidi originalni članak

Obilježavanju Dana žena pridružili su se mnogi modni i beauty brendovi, a među njima je i Mango koji je za 8. ožujka pripremio prekrasnu kapsula-kolekciju u suradnji s umjetnicom Anom Leovy.

- Naš se glas čuje, no zajedno smo glasniji. Zbog toga se u ožujku našim posebnim projektom pridružujemo globalnom pokretu za ravnopravnost i prava žena - rekli su iz Manga. Dodali su da su šarena i inspirativna djela Ane Leovy zvijezde kapsula-kolekcije koja je izrađena od održivih materijala.

- Njima ne slavimo samo ženski talent, nego i raznolikost, sestrinstvo i prirodu koja krasi slike meksičke umjetnice - poručuju iz Manga, dodavši kako će sav profit od ove kolekciji biti doniran zakladi Vicente Ferrer, nevladinoj udruzi koja promovira razvoj žena u seoskim zajednicama u južnoj Indiji.

- Zaklada djeluje u Indiji već više od 50 godina kako bi stvorila pravednije, ravnopravnije i održivije društvo. Promovira osnaživanje, nezavisnost i vodstvo žena u njihovim zajednicama što je ujedno i cilj programa zaklade, koju Mango neprestano podržava još od 2005. godine - kažu iz popularnog high street dućana.

I umjetnica Ana Leovy osvrnula se na suradnju, rekavši kako su dvojna uloga i senzibilnost koju žene imaju nešto što je stalno nadahnjuje, kako u rado, tako i u životu:

- Prilika da to danas proslavim svojim radom za mene je nešto posebno. Mango je marka koju duže vremena obožavam te mi je mogućnost suradnje kako bih odala počast i podržala borbu za ravnopravnost spolova velika čast.

 

Vesna Blašković, urednica Dive: "Oduvijek mislim da sve mi stvarne žene nosimo neku svoju priču!"

Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Prekrasna studentica i model u najpopularnijim trapericama koje ovog proljeća možete odabrati
Povodom Dana žena darujemo svim čitateljima redizajniranu Divu - ljepše, modernije i funkcionalnije izdanje
Ono kad haljinu isfuraš kao sako: Odvjetnička vježbenica super je inspiracija za novi tjedan pred nama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".