Manekenka i influencerica o sinu Davidu: "Bilo ga je strah da ne zakasni u školu pa se digao u 4 ujutro! "

Božena Lazarević krije se na Instagramu iza nadimka @lutak, a mali David u Njemačkoj je već krenuo u školu
Vidi originalni članak

Male tajne velikih đaka prvaka otkrila je manekenka Božena Lazarević koja živi u Münchenu, a njezin stariji sin David nedavno je krenuo u školu.  

Božena, koja se na Instagramu krije iza nadimka @lutak, kaže kako se nisu dugo pripremali za školu zbog drugačijeg sistema školovanja:

Ne kreće se odmah s knjigama i učenjem, već je program sličan onom u vrtiću: sve se uči kroz knjige, crtanje i projekte. David je već išao u “predškolsko”, a prošle godine savladao je učenje i čitanje.

Dodala je kako David jako voli učenje i istraživanje te vjeruje da će se samim time i dobro uklopiti u školu.  Što se tiče kupnje ruksaka, David ga je sam izabrao:

Cjelokupna školska oprema je u znaku nogometa, a što se tiče odjeće, mogao bi svaki dan ići u kopačkama i nekom dresu! David nije znao što ga čeka u školi, ali se jako veselio.

Božena kaže:

Bilo ga je jako strah da ne zakasni jer je u vrtiću mogao “kasniti”. Tako se prvi dan digao već u četiri ujutro i mene budio da ne zakasnimo! Ipak, mnogi su ga isprepadali sa školom jer su mu govorili da nema igranja kad krene škola, već se sve svodi na učenje.

Objasnila je kako misli da si je u glavi stvorio sliku zatvora pa je u početku imao mučninu u trbuhu od nervoze, no to je brzo prošlo:

Kad je vidio školu, učiteljicu i šarenu učionicu punu bojica, slika i šarenila, čak i lego kockica, odmah je sve bilo lakše! Već je drugi dan krenuo s osmijehom, a toliko se veselio da se sam ustao, napravio doručak, odjenuo i uzbuđeno čekao polazak.

Takva jutra potpuno su različita od onih kad je išao u vrtić jer je tad sve bilo, kako kaže, u slow motionu, odnosno trebalo mu je nebrojeno puta reći da se odjene, doručkuje i opere zube, pa je sve bilo laganini. Ponosna majka samo se nada da će sreća i uzbuđenje potrajati i kroz ostatak školske godine.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".