Manekenka i influencerica ima savršen blagdanski styling, a čarape i sandale na njoj izgledaju tako chic!

Lidija Lešić pojavila se na predstavljanju novog brenda nakita, a kombinacijom je ukrala show
Vidi originalni članak

U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda, među kojima je bila i Lidija Lešić. Model i influencerica uvijek nas oduševi svojim smislom za modu, a sad se pojavila u pravoj blagdanskoj kombinaciji. Upečatljive zlatne hlače kombinirala je s crop topom, a sva pažnja bila je usmjerena na modne detalje: spojila je nespojivo pa obula sandale i čarape od tila, a sve je zaokružila mornarskom kapicom u zlatnim tonovima.

Lijepa Lidija odlučila se za no make up look i pokazala kako je prirodna ljepota uvijek in!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".