Mamurni ste? Ne očajavajte! Stručnjaci kažu kako je upravo to najbolje vrijeme za shopping!

Donosimo razloge zbog kojih biste se trebali ustati i krenuti u kupovinu, umjesto da u krevetu preispitujete svoje loše životne odluke
Vidi originalni članak

Ne govorimo ovdje o mamurluku u kojem ne znate za sebe, već o onom kad se jako rano probudite i osjećate se baš nekako dobro te se nadate da će vas takvo raspoloženje držati cijeli dan. Budimo realni, neće, međutim, iskoristite vrijeme dok se tako osjećate!

A kako ga najbolje iskoristiti? Stručnjaci savjetuju - odite u šoping! Naime, previše ste umorni kako vi dugo vremena proveli u trgovini te ćete prije kupiti ono po što ste krenuli - više ćete se više koncentrirati na pregledavanje robe i tako lakše odabrati upravo onaj komad koji tražite! 

A koja je najbolja stvar ovakve kupovine? Kad nosite stvar kupljenu tog dana, uvijek ćete se sjetiti izlaska zbog kojeg se tako osjećate. Genijalno, zar ne, osobito ako je riječ o nekom ludom provodu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".