Mamić s naočalama brenda koji tvrdi da je stvoren da bi ponudio 'najunikatnije kolekcije na svijetu'

Riječ je o londonskom brendu Spex in the City, a Mamić je izabrao model čija je cijena 456 eura.
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić u Mostaru je održao konferenciju za medije. Nakon što je na prošloj konferenciji u prosincu nosio sat vrijedan milijun kuna, ovog je puta odabrao i dioptrijske naočale zanimljivih okvira.

Riječ je o modelu Jean-Francois Rey brenda Spex in the City i njihova je cijena 400 funti, odnosno oko 456 eura. Okviri dioptrijskih naočala napravljeni su od slojeva karbonskih vlakana i prirodnog drva. Kako navode na web stranici, kao ultraotporan kompozitni materijal, ugljik osigurava lakoću, veliku fleksibilnost i čvrstoću. 

Naočale dolaze u nekoliko varijanti, između ostalih, u zlatno-crnoj, kakvu je Zdravko Mamić nosio danas, ali i u plavo-crnoj varijanti, koju je odabrao za konferenciju održanu u prosincu. 

Inače, brend Spex in the City za sebe kaže kako nudi najunikatnije kolekcije naočala na svijetu, koje su odabrali njihovi iskusni stručnjaci za optiku. Vjeruju kako su naočale produžetak osobnosti pa je i odabir jedinstvenog okvira obvezan. Londonski brend postoji već 20-ak godina, a ističu kako uz kvvalitetan par naočala koji traje godinama, kupcu pružaju i isto tako kvalitetno iskustvo kupnje. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".