Mama, ja bih sladoled! Slatki duo iz Mostara uživao na izletu u Zagrebu

Mostarke Sandra Slezak i malena Amelie prošetale su špicom i oduševile našeg Gorana Čižmešiju
Vidi originalni članak

Za Sandru Slezak i njezinu malenu Amelie zaista se može reći da su superstajliš mama i kćer. Osim toga, obje vole da im je udobno, pa su im i outfiti usklađeni - obje su u udobnim haljinama i tenisicama. Dok mama Sandra nosi trendi glomazne tenisice, malena je u starkama. Primijetili smo i superzgodnan detalj na Amelie, a to je roza torbica-mobitel. 

- Nosim haljinu Zara, remen Tommy Hilfiger, torbu Louis Vuitton i tenisice Fendi. Amelie nosi kombinaciju H&M. Ovo nam je praktična kombinacija za putovanje, došle smo iz Mostara na izlet u Zagreb. Ljeti najčešće nosimo svijetle boje i cvjetne uzorke. Ne usklađujemo se kad izlazimo, Amelie je dosta živa pa je jedva stignem obući - rekla je mlada mama Sandra.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".