Stylish mama i kći: "Idemo na poštu poslati pismo Djedu Mrazu, poslije na Dolac pa dedi na grah"

Goran Čižmešija fotkao je mamu i kćer čija je priča skroz u božićnom duhu!
Vidi originalni članak

Volimo kad se Božić osjeća u zraku, ne samo zbog lampica i okićenih izloga, već i zbog super priča, a Irenina i Iskrina street style priča je upravo takva!

Irenu Šekez Sestrić uvijek rado sretnemo u gradu jer nas svaki put oduševi svojim odjevnim kombinacijama, a ovog puta bila je u društvu preslatke kćeri Iskre.

Ova producentica u kulturi i dizajnerica brenda "Mala Velika Moja" nosi kapu, naočale i šal sa štanda, kaput Gucci, Burberry torbu i Gant čizme. Iskra nosi kaput s potpisom brenda Mala Velika Moja, kaput iz H&M-a i no name čizmice. 

Cure kažu:

Sredile smo se jer idemo u poštu odnijeti pismo Djedu Mrazu, guglale smo njegovu pravu adresu u Finskoj, pa ćemo rado otkriti da je svi znaju; Santa Claus, Teknotie 14-16, FI-96930 Arctic Circle, Rovaniemi, Finland. Odgovor očekujemo što prije jer ćemo mu poslati preporučeno s povratnicom. Šaljemo dva pisma, svaka imamo svoju želju. Iskra je poželjela lutku Santoro, a ja ću tu tajnu ipak zadržati za sebe. Nakon toga idemo na Dolac pa dedi na grah. 

Kažu kako se inače uvijek srede kad idu u grad, odjenu se po svome - bez obzira na to sviđalo se nekome ili ne. Irena je dodala: 

Olakotna okolnost je što Iskri mogu odjenuti odjeću koju sama radim pa su to uvijek unikatni i efektni komadi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".