Mama i kći potvrdile da je dobar stil nasljedan: U genijalnim ljetnim kombinacijama osvojile su nas na prvu!

Našem Goranu Čižmešiji pozirale su preslatka mama i kćer, Iva i Lucija
Vidi originalni članak

Prizori mama i kćeri sa zagrebačkih ulica neki su od najljepših koje možemo vidjeti, a jedan divan ovih dana zabilježio je naš Goran Čižmešija. Tada je u centru grada fotografirao bankaricu Ivu Kovačić u društvu kćeri Lucije (8). Divne dame rado su pozirale našem fotografu i otkrile par detalja o svojim kombinacijama.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je vruće, a nisam htjela neke vrišteće boje, pa sam se odlučila za neutralne koje inače nosim i tijekom cijele godine. Volim nositi i boje i uzorke, najviše točkaste. Od leopard uzorka ništa ne nosim, ali lijepo mi ga je vidjeti – otkrila nam je Iva.

Zgodna dama isfurala je nekoliko ljetnih klasika pa kombinirala bijele kratke hlače uz bež prsluk. Bile su tu i sandale s debelom platformom, kao i smeđa torba koja je savršeno zaokružila cijeli stajling.

Lucija je sjajno pratila paletu boja pa nas oduševila u kombinaciji midi bijele suknje s efektnim prorezom, bijeloj majici s printom limuna te zlatnim sandalama i malom smeđom torbicom.

– Jednog dana želim biti pjevačica jer volim pjevati. Sama sam odabrala ovu kombinaciju. Volim nositi različite uzorke, a danas sam odabrala limune. Najviše volim nositi roza boju, a nikad ne bih obukla smeđu – otkrila nam je simpatična Lucija.

Monica Bellucci zasjala je u Vivienne Westwood korzet-haljini na Venecijanskom filmskom festivalu
Utjecajni pariški muzej Louvre za početak sljedeće godine po prvi puta najavljuje izložbu o - modi
Prvi dan Venecijanskog filmskog festivala bio je pun glamura: Evo tko je oduševio na crvenom tepihu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".