Mama i kći pokazale da je odličan stil nasljedan: Nose čizme koje će biti hit u zimskim danima

Goran Čižmešija fotografirao je modno osviješteni dvojac koji jako dobro nosi trendove, a pritom ostaje vjeran svojem stilu
Vidi originalni članak

Prijelazno je razdoblje idealno za kombiniranje hit komada iz jesenskog i zimskog ormara, a upravo su to napravile i nove zvijezde naše street style rubrike. Milena i Matea Matas su modno osviještene mama i kći koje znaju kako nositi trendi komade, a pritom ostati vjeran vlastitome stilu.

Milena radi kao profesorica geografije, a Matea studira ekonomiju. Našem su Goranu Čižmešiji ispričale:

- Najavili su kišno popodne pa smo obje obule čizme, a nismo se dogovarale. Najčešće nosimo jednobojno, a ponekad i razmjenjujemo garderobu - ispričale su divne dame koje su odlično kombinirale trendove s klasicima u ormaru. 

Obje su isfurale popularan model čizama koji će biti hit i ove zime. Radi se o robusnom combat modela kakvog su popularizirali Prada i Bottega Veneta, a svi high street brendovi u svoje su kolekcije dodali pristupačnije modele. Milena ih je spojila s trapericama i bijelim sakoom, a Matea s jednostavnom bijelom haljinom i popularnom dizajnerskom torbom.

*članak je izvorno objavljen 12. rujna 2021.

Kaubojke su vječni jesenski hit; izdvojili smo najbolje modele koje već možete pronaći u omiljenim dućanima!

59,95 EUR 89,95 EUR 69,95 EUR 55,95 EUR 69,95 EUR 79,95 EUR 119,00 EUR 79,95 EUR 59,95 EUR FOTO: Mango 179,99 EUR FOTO: Mango 49,99 EUR FOTO: Mango 99,99 EUR FOTO: Mango 149,99 EUR FOTO: Mango 79,99 EUR FOTO: Mango 119,99 EUR

Je li vaša koža topla, hladna ili neutralna? Evo kako prepoznati podton kože i pronaći savršen puder
Salma Hayek zablistala je u crvenoj, kožnoj haljini Alexandera McQueena koja je istaknula njezinu figuru
Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu' i zabljesnula u elegantnom bež kompletu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".