Mama i kći na božićnom partyju: Anica Kovač bira upečatljive hlače, a kći Leticija izgleda odlično u kožnom kombinezonu

Leticija Kovač nedavno je predstavila i svoju kolekciju trenirki, a modnoj kampanji pridužili su se Anica i Robert Kovač
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer u hotelu Esplanade održan je božićni party Cover Style na kojem su se pojavila brojna poznata lica. Među njima je bila i Anica Kovač u društvu kćeri Leticije, a odabrale su odjevne kombinacije koje nisu prošle nezamijećeno.

Bivša manekenka pojavila se u izdanju koje je čest izbor za razna blagdanska druženja u prosincu. Glavnu riječ vodile su efektne šljokičaste hlače koje su odlična alternativa svečanim suknjama i haljinama, a lako se kombiniraju. Spojila ih je uz svevremenski modni komad, klasičan crni sako koji odolijeva prolaznosti trendova i dobar je dodatak ormaru jer je nosiv u raznim prigodama. 

Kći Leticija, koja je nedavno predstavila i trenirke s vlastitim potpisom, za ovu je prigodu odabrala kožni kombinezon s korzetiranim gornjim dijelom. Ovakav je izbor odličan odmak od klasike, pogotovo ako tražite odjevnu kombinaciju oko koje ne morate puno 'razmišljati'. Riječ je o jednom od onih outfita s kojima ste gotovi 'u jednom potezu'. Leticija je kombinezon spojila uz narukvice i ogrlice, a kosu je stilizirala u visoki rep. 

Kao što smo spomenuli, Leticija Kovač, kći bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla je na ideju kreirati trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice. Namijenjene su svima onima koji žele navijati, a istovremeno biti u trendu. 

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Najljepša izdanja Vanje Modrić: Zaslužila je čistu peticu za eleganciju koja odolijeva prolaznosti trendova

Ekonomistica Paula zna kako da bež nijanse od glave do pete ne izgledaju monotono: 'Ne nosim uzorke, uvijek biram jednobojno'

Stanite na kraj zatezanju kože nakon tuširanja: Zimski ritual za glatku i mekanu kožu koji ne preskačemo

Kad se spoje popularne čizme, kožne hlače i 'hoodica', dobije se genijalan stajling kakvog je prošetala simpatična Mia

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".