Malo toga ostavlja mašti: Donji dio bikinija izazvao negativne reakcije na društvenim mrežama

Bikini visokog struka malo tog skriva, a samo je za donji dio potrebno izdvojiti 50 australskih dolara
Vidi originalni članak

Reklama za bikini na društvenim je mrežama izazvala negativne reakcije zahvaljujući dizajnu koji malo tog ostavlja mašti. Tisuće korisnika šalilo se na račun kupaćeg kostima koji potpisuje brend Beginning Boutique i to zbog donjeg dijela koji je stvarno minijaturan. 

Korisnici su se složili kako bi bi osoba trebala biti stvarno jako hrabra da bi nosila donji dio s obzirom na to da on gotovo više otkriva, nego što skriva. Brend je podijelo fotku na društvenim mrežama, a više od 80 tisuća ljudi ju je komentiralo, no većina je komentara bila jednostavno preružna za objavu. 

Model 9.0 Swim Cabana Bikini u nude boji nije nimalo jeftin pa je za donji dio potrebno izdvojiti 49,95 australskih dolara. Jedan korisnik je napisao:

- Ovaj outfit je sramotan na toliko razina.

Druga žena je dodala:

- Plačem od smijeha. Nadam se da se i djevojka sa fotografije također smije. Ne mislim da je itko mrzi, samo se baš nitko ne može poistovjetiti s reklamom i nositi takozvani "bikini".

Bilo je tu i mogo ružnijih komentara poput tog da je korak do katastrofe, kao i da je ovakav look jednostavno - odvratan, prenosi The Mirror. 

Ipak, našlo se tu i pozitivnih komentara, osobito na Instagramu dotične manekenke pa su joj korisnici ostavljali komentari da su fotografije lijepe, a da ona izgleda fantastično te da ima prekrasno tijelo. 

Ovaj brend kupaći kostim opisao je kao spoj luksuza i badass izgleda, a poručio da se može kombinirati sa šeširom za savršen izgled na plaži. Pa, tko voli... 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".